Anak-Anak Bisaya Please Register at http://www.bisaya.co.nr

Jati anak-anak Bisaya please register at http://www.bisaya.co.nr to become a member of bisaya community. Web ino aro no web komuniti untuk jati betimung, shared maya ngalap pandai berito sengulun sengulun.

Note:Please use Mozilla Firefox / Opera web browser setiap kali muyun beliau register @ login. tq

15 Responses to “Anak-Anak Bisaya Please Register at http://www.bisaya.co.nr”

  1. bpgene Says:

    Direct to the point saja, koro jati perlu daftar jadi pengundi?
    Sama aro jati gurom kampung sendiri, lam bandar sendiri atau pi dumbo saja lam dunia ite jati gurom, sebagai rakyat Malaysia pendaftaran jadi pengundi ino aro no perlu. Its a must. Jadi pengundi ino beguno gayo, kila aro peluang keraja ke, manau dumbo-dumbo ke, pasti aro yang kemuot, jelama tad dumbo? Kalau luar negara tentu lah bangga, ” I’m Malaysian” tapi kewajipan manau ngundi mili perintah adau ite onjop aro. Kajun tatuo, ritong pebaik uat batang liaw bekempen mun onjop aro hak gundi, you are nothing”
    Selain menteri, wakil rakyat, Termenggong, Pemanca, Penghulu maya tatuo-tatuo kampung jati balik-balik dah mara tapi keseluruhan no naguntok kaum anak-anak uwab agu kakal lagi onjop ngalap magat pekara ite.
    Aku ingat kaum indu yama ani patut ngalap magat hal ite supaya ngingat naak galakan timo anak masing-masing, register no jadi pengundi penantu perinta Malaysia adau ite.

  2. bpgene Says:

    Register diri pi http//www bisaya.co.nr to become bisaya community aro no senan lagi tanggongjawab jati sebagai anak bisaya asal. Asal masut no supaya jati kalap pandai asal usul jati, adat resam jati, penganyaman asal jati, maya lain-lain no labi-labi lagi yang bepaluang keraja sadu tad alan asal jati lam Limbang.
    Cuba nginyam ruso no bila sadu tad indu yama, rumo setari gurom pi alan rumo, iono irad tatuo, igu-igu tunggul batang ino kawan.
    Masa ite peluang tebuka luas of how to keep us close among our own community . Bisaya Sarawak online is the best answer. sebab macam-macam aro, so thanks those yang bekaitan nyadio peluang ite.

  3. bpgene Says:

    Ite turan pasal Register diri pi http//www bisaya.co.nr to become bisaya community . Yang kumai no, urging our youths to register themselves as registered voters Yang ite mara anak-anak uwab agu jati supaya lebie betanggongjawab sebagai anak bisaya asal. Asal masut no supaya jati kalap pandai asal usul jati, adat resam jati, penganyaman asal jati, maya lain-lain no labi-labi lagi yang bepaluang keraja sadu tad alan asal jati lam Limbang.
    Cuba nginyam ruso no bila sadu tad indu yama, rumo setari gurom pi alan rumo, iono irad tatuo, igu-igu tunggul batang ino kawan.
    Masa ite peluang tebuka luas of how to keep us close among our own community . Bisaya Sarawak online is the best answer. sebab macam-macam aro, so thanks those yang bekaitan nyadio peluang ite.

    thanks

  4. Dato J Y Robert Says:

    Ruang untok anak2 uwab ago yang da saboi umor ngundi mesti daftar sebagai voter. Peluang yang aro ete sapatut keggunoan anak2 bisaya mendaftar ngaran masing2 supaya pihak urusetia bangsa bisaya kalap ngira suang no bangsa bisaya yang aroh. Sebuai ete jati bagantong maya repot tad Jabatan Perangkaan Negara yang aro nyilau jumlah bangsa jati. Tapi sayangno data ino kurang tepat. Alasan, bila bancian jelama naal anak2 jati bisaya job betemong kerana tugas masing2 lam tampat yuro berkaraja. Labi2 lagi kebanyakan anak2 uwab ago kakal bersekolah samada SMK atau Pengajian Tinggi. Jadi wajar la ruang ete aro ,untuk anak2 jati yang sadu tad dalai supaya daftar ngaran sebagai voter. Ete penting sabab undi munyun menantukan ala tuju politik jati yang memagoon.Jumlah bangsa bisaya kajun suang tetapi hakikatnya job barapa memuaskan sabab suang job lagi register.
    Tabiat anak2 uwab agu yang kurang sanang ganao jati, yuro te andi barapa peduli hal sistem pemerentahan Negari & Negara. So register or not doesnt mean any thing to them. To our senior bisaya please urge our youth & children reaching maturing age to register themselves. Im please also this bisaya on line site gives the opportunity for all members to communicate each other at ease. Saparti kajun Joseph P. Kennedy ” We dont want any losers around. In this family we want winners” Masut no, adang sakali2 anak2 uwab ago mapong lam dunia globalization. Jadi anak2 jati harus muka minda supaya maju mo timo , maya memagoon lam saleid aspect. Maybe this press gives a tinkle “Life was meant to be lived, and curiosity must be kept alive. One must never, for whatever reason, turn his back on life” says Eleanor Roosevelt. Let me share with you all a few ‘proverbs’ for anak jati bisaya to ponder. “What is the recipe for successful achievement? To my mind there are just four essential ingredients: Choose a career you love…Give it the best there is in you…Seize your opportunities…And be a member of the team” tad Benjamin F.Fairless. “Fear nothing, for every renewed effort raises all former failures into lessons, all sins into experiences” says Katherine Tingley. Mo jati pandai mungkin aro anak jati bisaya turi2 adau bole jadi harapan jati dalam cabinet kalau aro nasib. “You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you” Arap2 bila sudah register sebagai pengundi, daie andi ndauu ngundi bila saboi masa no ngundi.

    Selamat muncoi adau Malaysia 16.9.2010.

  5. bpgene Says:

    Muncoi tahun agu seliid, biasa no setiap awal taun agu aro taturan pasal resolusi. Untu taun kemaliee ngentong dilikud, aro kah nalap naal. Ino soalan no…aan pun ceritra no fikir-fikirlah tagulu jati kaum Bisaya aan yang patut balan untuk diri jati, bangsa jati, alan jati… selamat bejuang seliid.

  6. mchelle Says:

    mesti cantik pesta yang akan datang nanti kan…

  7. Gymnpaync Says:

    Как практика показывает, каталоги уже не вариант, доски объявлений дают мало толку! Покупка ссылок на биржах удовольствие дорогое!
    Мы предлогаем наростить массу вашего сайта в поисковых системах, путем наращиванием обратных ссылок!
    Осуществляем раскрутку вашего сайта, либо любого объявления, услуге по профилям, форумам, блогам, гостевым!
    ___________________________________
    Чем мы лучше???
    -Низкие цены!
    -Акции и постоянные скидки!
    -Партнерская программа 10%
    -Скидки постоянным клиентам до 20%
    -Огромный вариант тарифов и возможностей!
    _______________________________________
    Раскрутим:
    -Сайты(личные, компании, фирм)
    -объявления о ваших услугах, либо не услугах!
    Консултация!
    _______________________________________
    Примерные тарифы:
    10 000 профилей на сайтах(ссылка вашего сайта внутри профилям) Всего 400 руб!!!
    200 000 профилей на сайтах(ссылка вашего сайта внутри профилям) Всего 4800 руб!!!

    Солянка 10 000 сайтов(ссылка вашего сайта в профилях, каталогах, блогах, гостевых, форумах) Всего 350 руб!!!
    Солянка 600000 сайтов(ссылка вашего сайта в профилях, каталогах, блогах, гостевых, форумах) Всего 8000 руб!!!
    _______________________________________
    Также имеется огромное количество комплексных тарифов на любой вкус, цвет и возможность!
    -Гарантия!
    -Отчет!

    Контакты для связи:

    ICQ 648486829
    ICQ 623315134
    email: progonseomail@gmail.com

  8. MarcelSl Says:

    111

  9. www.sevgiliye-hediyeler.com Says:

    Mükemmel, sayenizde aradığımı buldum.

  10. JudithErer Says:

    When choosing between internet access providers, be firm to conclusion how much you have a yen for to spend.

  11. Deborahma Says:

    When choosing between internet access providers, be firm to judge how much you covet to spend.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: